lunaland MAXI van 10h00-19h00 . elke zondag van 9h00-11h00 LUXE ontbijt. reserveer via info@lunaland.be of 0475376206.

Reserveren

Via het onderstaande invulformulier kan je een reservatieaanvraag indienen. Na je aanvraag krijg je een bevestigingsmail om je reservatie te bevestigen. Mocht je deze niet ontvangen, gelieve dan telefonisch contact op te nemen met Frank op het nummer +32(0)475 37 62 06

Naam:
Adres:
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Aantal kinderen:
Aantal volwassenen:
Datum:
Uur:
Leeftijdsgroep:
Naam jarige:
Gewenste formule / Opmerkingen:

Je gegevens zijn naar ons verstuurd en wij nemen spoedig contact met je op. Normaal bevestigen we binnen de 48u!

Voor een dringende vraag zijn wij uiteraard ook telefonisch te bereiken.

lunaland maxi

Van APRIL tot en met SEPTEMBER is lunaland maar liefst 3500m² groot. Dat is bijna 8x meer speelplezier met onder meer een voetbalzone van 700m² voorzien van kunstgras, een ping-pong tafel, een vier-op-een-rij spel en verschillende springkastelen met als thema "Pirateneiland".

lunaland

Het hele jaar door kunnen kinderen ongestoord kind zijn in lunaland. Tijdens de lunaland workshops kunnen kinderen hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten en onze 450m² grote binnenspeeltuin staat garant voor uren speelplezier.

cafetaria en bibliotheek

Mama's, pappa's en grootouders kunnen in alle rust genieten van al het lekkers dat de cafetaria te bieden heeft. De bibliotheek voorziet je van een hele reeks magazines, tijdschriften en kranten. In het cafetaria is er bovendien gratis draadloos Internet aanwezig én worden alle grote sportwedstrijden op TV getoond.